Pokemon GO voor iOS en Android

Pokemon GO Hack

Het meeslepende en razendpopulaire game Pokemon Go is verkrijgbaar voor zowel iOS als voor Android. In beide gevallen is het gemakkelijk om de spellen te downloaden en te installeren. Dit freemium game is gratis zolang het bij downloaden en installeren blijft en zorgt niet voor noemenswaardige problemen bij downloads of installaties. Toch lijkt het ons aangewezen om even na te gaan of er verschillen bestaan tussen Pokemon Go voor iOS en hetzelfde spel voor Android.

Pokemon GO voor Android

Reeds enkele maanden voor het spel Pokemon Go op de markt kwam, werd door de echte game kenners en ontwikkelaars hier al aandacht aan besteed. Welk besturingssysteem is het best geschikt om Pokemon Go mee te spelen? De echte nerds en geeks waren er het over eens. Android zou met stip het best geschikt zijn om Pokemon Go mee te spelen, omdat dit besturingssysteem op bepaalde vlakken superieur is aan iOS waardoor het op technisch vlak meer mogelijkheden biedt die aansluiten bij de elementen die noodzakelijk zijn om het gameplay van Pokemon Go zo vlot mogelijk te laten verlopen. De echte kenners en professionals die zich helemaal met hart en ziel wijden aan de ontwikkeling van games en software waren zeer duidelijk. Android biedt voordelen wanneer je Pokemon Go wilt spelen en iOS dreigt op bepaalde vlakken achterop te hinken. Douglas GeO legt het uit in zijn YouTube filmpje. Wat heeft dit te betekenen voor gamers die Pokemon GO spelen op iOS? We gaan daar nu verder op in. Bezoek ook onze homepagina en probeer onze gratis Pokemon GO hack uit!

Pokemon Go voor iOS

Toen Pokemon Go uiteindelijk in juli 2016 werd gelanceerd, bleken de woorden van game ontwikkelaars en andere specialisten geen loze woorden te zijn. Er deden zich problemen voor, en weliswaar niet alleen bij iOS. We beperken ons onder deze titel tot de problemen die gerelateerd zijn aan iOS. Toen het spel gelanceerd werd, bleek al gauw dat het game niet geschikt bleek voor alle iOS apparaten. Wie nog een oudere iPhone of tablet gebruikte, was er aan voor de moeite. Pokemon Go bleek immers alleen geschkt voor iPhones, iPads of iPad Touch die werken iOS 8.0. Andere gebruikers bleven dus in de kou staan. Los daarvan vinden we tal van artikelen die melding maken van tal van technische problemen. Zo blijft het moeilijk om het spel te spelen op een Apple Watch en pleegt het populaire spel nog steeds een regelrechte aanslag op de levensduur van de batterij van een Apple iPhone. Zo lijkt het wel of je je batterij constant moet opladen. Met andere woorden: dit is een spel dat wel heel veel energie slurpt! Los daarvan blijven er problemen met Pokemon alerts die ervoor zouden moeten zorgen dat je weet of nu je wel of niet in de buurt bent van Pokemons. Verder blijven er problemen bestaan m.b.t. de audio van het spel en wordt de voortgang van het spel niet altijd correct opgeslagen. Dit is maar een greep van de problemen die zich in de meeste gevallen voordoen met Pokemon Go voor iOS, maar dit wil niet zeggen dat Android hier altijd van gespaard blijft.