In-game Aankopen in Pokemon GO

Hack Pokemon GO

Net zoals vele populaire games is Pokemon GO een freemium game. Dit wil in de praktijk zeggen dat dit game gratis te downloaden is in de Google Play Store of in de app store van Apple. Het downloaden en installeren van dit game is dus gratis. Je kunt dus bijgevolg zonder een cent te moeten uitgeven beginnen met het jagen naar Pokemons. Zoals bij ieder populair gratis spelletje het geval is, komen enthousiaste spelers er al vlug achter dat het niet altijd even gemakkelijk is om resultaten te boeken zonder in-game aankopen te doen. In dit artikel gaan we bekijken welke in-game aankopen je kunt doen voor Pokemon GO en of dit de moeite waard is.

Welke in-game aankopen kun je doen voor Pokemon GO?

Allereerst is het belangrijk om weten dat de makers van Pokemon GO enkel geld verdienen door de in-game aankopen die je kunt doen in het spel zelf. De meeste spelers zijn hiervan op de hoogte. De meeste freemium games moeten het immers hebben van in-game aankopen omdat deze spellen gratis worden aangeboden aan de gebruikers en spelers. Op 20 juli 2016 bedroegen de inkomsten van deze in-game aankopen al maar liefst 35 miljoen dollar. Dit lijkt een onwerkelijk bedrag, omdat het spel toen slechts een paar dagen op de markt was.

PokéCoins

Net zoals bij andere games beschikt Pokemon GO over een eigen munteenheid die je in staat stelt om bepaalde items in de store van het Pokemon Go spel te kopen om zo je gameplay te vergemakkelijken of om vlugger te kunnen spelen en zo een hogere ranking te kunnen verkrijgen op een kortere tijd. Bezoek http://pokemongo-hack.nl/ om gratis PokéCoins te hacken! Hieronder geven wij je een idee van de kosten die je betaalt voor deze PokéCoins:

Wanneer je deze pakketten bekijkt, dan zou je kunnen besluiten dat er pakketten bestaan voor ieders beurs en dat je het Pokemon Go spel zo duur of zo goedkoop kunt maken als je zelf maar wil. Jammer genoeg is dit een theorie die in de praktijk op zijn minst niet altijd stand houdt. We weten dat dit spel razend populair is. Daarom juist is Pokemon Go zo wel aantrekkelijk als verslavend. Iedere speler wil namelijk zo'n hoog mogelijke ranking behalen en alle bestaande Pokemons op een zo'n kort mogelijke tijd verzamelen. Daarbij speelt peer pressure vaak een rol. Wanneer dit het geval is, is de kans niet ongering dat iemand ondoordachte aankopen gaat doen. Zeker bij jongeren die over weinig of geen eigen inkomsten kunnen beschikken, kan dit tot onverwachte toestanden leiden.

Andere kosten

Pokemon Go is een spel dat buiten gespeeld wordt. Dit heeft voor gevolg dat je in de meeste gevallen op plaatsen speelt waar geen wifi gebruikt kan worden. Dit zou trouwens niet bijdragen tot een goed spelverloop, want dit zou betekenen dat je steeds van een ander netwerk gebruik zou moeten maken om te kunnen spelen. Daarom maken spelers van Pokemon Go gebruik van de datapakketten van de telefoonproviders. Hierbij is het belangrijk om je abonnement na te kijken alvorens Pokemon Go te spelen. Zoniet zou het kunnen dat je je blauw betaalt aan dataverkeer.