Hoe Installeer ik Pokemon GO?

Pokemon GO Cheats

Pokemon Go is een game dat voor zowel iOS als voor Android werd ontwikkeld. Net zoals vele populaire spelletjes is Pokemon Go een freemium spel dat gratis gedownload en geïnstalleerd kan worden. Alles wat je hoeft te doen is naar de Google Play Store of naar de Apple store te gaan en het game daar te downloaden en te installeren. Vermits het game gratis kan worden gedownload, zijn hier geen kosten aan verbonden, en kan je als het ware direct beginnen spelen. Pokemon Go installeren is dus in principe poepsimpel. Het wordt echter anders wanneer je van toestel wil wisselen en je account en de daarbij behorende prestaties wilt behouden of wanneer je Pokemon Go op pc zou willen spelen.

Pokemon Go op PC

Dit lijkt echt een tegenstrijdig gegeven: Pokemon Go spelen op je PC, terwijl dit het game bij uitstek is dat je buiten dient te spelen en dat daarom ontwikkeld werd voor mobiele apparaten. Toch hebben een paar slimme jongens het voor elkaar gekregen om Pokemon Go op een PC te installeren. Dit is mogelijk in 10 stappen. Let wel, hierbij wordt gebruik gemaakt van apps van derden zoals Bluestacks, Kingroot, Lucky Patcher en een fake GPS locatie. Hierbij kun je vanuit thuis in principe Pokemon Go spelen via een stratenplan dat je op je pc te zien krijgt. Je kunt het een beetje vergelijken met steden in het buitenland verkennen met de hulp van Google Street View.

Nu kan het wel leuk zijn om op deze manier Pokemon Go te spelen en we kunnen ons voorstellen dat je daar echt plezier in kunt vinden. Op zich lijkt dit allemaal heel onschuldig. In principe doe je er geen mens mee kwaad en misschien zijn er zelfs wel Pokemon Go haters te vinden die deze manier van spelen helemaal toejuichen. Wie op deze manier het spel op zijn of haar pc installeert en speelt, zal nooit voor overlast zorgen of het risico lopen dat je in je enthousiasme tegen een lantaarnpaal of een verkeersbord aanloopt. Aan deze manier van Pokemon Go spelen, is een groot gevaar verbonden: Pokemon Go spelen met behulp van een fake gps app wordt gezien als valsspelen door de makers van het spel. Nintendo en Nantia zijn dus allerminst opgezet met deze manier van gameplay. Surf naar onze startpagina om de gratis Pokemon GO cheats uit te testen!

Risico's van Pokemon Go installeren op je PC

Aan Pokemon Go installeren op je PC zijn dus wel degelijk enkele risico's aan verbonden. Het spelen van het spel met behulp van een fake gps locatie kan resulteren in een ban die wordt opgelegd door de ontwikkelaars van het spel en het merk Pokemon Go. Dit wil dus zeggen dat je het game voor onbepaalde tijd niet meer kunt spelen en laat dit nu net het tegenovergestelde zijn van wat je wilde bereiken. Los daarvan vereist de installatie van Pokemon Go op PC een bepaalde technische kennis of tenminste affiniteit voor het toepassen van tips en trucs. Daarom zouden wij je willen aanraden om het jezelf niet te moeilijk te maken en te kiezen voor de gemakkelijke weg: Pokemon Go installeren via de app store van Apple of via de Google Play store!